Lamborghini rijden

De Lamborghini Diablo is een supersportwagen van het Italiaanse automerk Lamborghini. De wagen werd voor het eerst aan het publiek getoond in 1990 en volgde de Lamborghini Countach op.

Duivelse krachten in deze Lamborghini Diablo VT

Zoals meestal bij Lamborghini kwam de naam van de wagen uit het stierenvechten. Diablo was een stier uit de negentiende eeuw en werd beroemd door een gevecht met toreador El Chicorro. Diablo is tevens Spaans voor duivel. En deze auto bezit zeker duivelse krachten die u eigenlijk zelf eens zou moeten ervaren. Dit gele monster heeft namelijk 492 PK!

Overige mogelijkheden, naast Lamborghini rijden

Zelf in een Ferrari of Lamborghini rijden is een van de vele mogelijkheden die we bieden. Het is ook mogelijk om de auto in te zetten tijdens een bedrijfsfeest of relatiedag Een exclusieve sportwagen trekt altijd de aandacht, dus is het ook prima te gebruiken als marketing instrument bij uw bedrijf of op een beurs. En trouwen is toch de mooiste dag in uw leven, waarom niet in een Ferrari? De mogelijkheden hebben we op deze site op een rijtje staan.

Lamborghini rijden cadeau?

Een origineel cadeau voor uw geliefde of net volwassen kind? Laat zijn of haar droom uitkomen door zelf te laten rijden in een Ferrari of Lamborghini. Het ultieme cadeau om nooit te vergeten!