Rijden in een Ferrari Testarossa

De Ferrari Testarossa is ongetwijfeld de meest bekende sportwagen van de 20e eeuw. Ook is het het meest bekende model van Ferrari. Typerend voor de Testarossa zijn de luchtsleuven aan de zijkant van de auto. Deze sportwagen met 12 cilinder motor met maarliefst 48 kleppen heeft een vermogen van bijna 400 PK en de topsnelheid ligt een fractie onder de 300 km/u.

Overige mogelijkheden, naast rijden

Het zelf rijden in een Ferrari of Lamborghini is een van de vele mogelijkheden die we bieden. Het is ook mogelijk om de auto in te zetten tijdens een bedrijfsfeest of relatiedag Een exclusieve sportwagen trekt altijd de aandacht, dus is het ook prima te gebruiken als marketing instrument bij uw bedrijf of op een beurs. En trouwen is toch de mooiste dag in uw leven, waarom niet in een Ferrari? De mogelijkheden hebben we op deze site op een rijtje staan.

Ferrari rijden cadeau?

Een origineel cadeau voor uw geliefde of net volwassen kind? Laat zijn of haar droom uitkomen door zelf te laten rijden in een Ferrari of Lamborghini. Het ultieme cadeau om nooit te vergeten!

 
 

Liever Lamborghini rijden?

Naast Ferrari's hebben we zelf ook een schitterende Lamborghini VT. Misschien is deze Lambo wel de meest ultieme sportauto om in te rijden! Klik hier