De eerste rijles in een Ferrari

Uw kind bereikt de leeftijd van 18 jaar? Een leeftijd waarop iemand in een nieuwe levensfase komt, dus waarom deze nieuwe levensfase niet goed beginnen? Omdat we naast het rijden in Ferrari's en Lamborghini's ook een eigen rijschool bezitten is het mogelijk om ook een rijles te volgen in een van deze sportwagens.

Kan de eerste rijles zomaar in zo'n sportwagen?

Ja, dat kan! Er gaat een ervaren en gediplomeerde rij-instructeur van ons mee met deze rijles. Hierdoor heeft u de juiste begeleiding voor deze auto en voor de eerste rijles in het algemeen. Wij bieden de keus uit 2 verschillende Ferrari's, de Ferrari 328 GTS en de meest bekende sportwagen ooit, de Ferrari Testarossa. Daarnaast hebben we sinds kort ook een echte Lamborghini Diablo VT. Natuurlijk zijn we hartstikke trots op onze auto's, maar ook zuinig.

Overige mogelijkheden, naast rijden

Het zelf rijden in een Ferrari of Lamborghini is een van de vele mogelijkheden die we bieden. Het is ook mogelijk om de auto in te zetten tijdens een bedrijfsfeest of relatiedag Een exclusieve sportwagen trekt altijd de aandacht, dus is het ook prima te gebruiken als marketing instrument bij uw bedrijf of op een beurs. En trouwen is toch de mooiste dag in uw leven, waarom niet in een Ferrari? De mogelijkheden hebben we op deze site op een rijtje staan.

Lamborghini rijden cadeau?

Een origineel cadeau voor uw geliefde of net volwassen kind? Laat zijn of haar droom uitkomen door zelf te laten rijden in een Ferrari of Lamborghini. Het ultieme cadeau om nooit te vergeten!