Lamborghini of Ferrari rijden als cadeau?

U weet niet wat u uw vriend, geliefde of familielid cadeau wilt geven? Een bekend probleem, maar de oplossing hebben wij voor u. Een uurtje sturen in een heuse Ferrari of Lamborghini maakt jongensdromen waar. Een uurtje rijden in zo'n auto zorgt voor lange tijd napraten en nagenieten. Want zeg nou eerlijk: Wie lijkt het niet eens geweldig om in zo'n monsterlijk snelle auto te mogen rijden?

Lamborghini of Ferrari rijden, kan dat maar zo?

Ja, dat kan! Wij bieden de keus uit 2 verschillende Ferrari's, de Ferrari 328 GTS en de meest bekende sportwagen ooit, de Ferrari Testarossa. Daarnaast hebben we sinds kort ook een echte Lamborghini Diablo VT. Natuurlijk zijn we hartstikke trots op onze auto's, maar ook zuinig. Er gaat altijd iemand van ons mee wanneer u een stukje rijden wilt. Zoveel power in een auto moet met zorg bediend worden en daar willen we graag op toezien. Dit zijn namelijk zeer kostbare en exclusieve auto's.

Lamborghini rijden cadeau?

Een origineel cadeau voor uw geliefde of net volwassen kind? Laat zijn of haar droom uitkomen door zelf te laten rijden in een Ferrari of Lamborghini. Het ultieme cadeau om nooit te vergeten!