De Ferrari 328 GTS

De 328 GTS van Ferrari is de cabriolet uitvoering van de Ferrari 328 GTB. Deze 32-klepper met een vermogen van 270 PK heeft een topsnelheid van ruim 260 km/u. Van dit model zijn er ongeveer 6.000 gebouwd en wij hebben er eentje in ons bezit!.

Rijden in deze Ferrari

Deze Ferrari bevat een hardtop die bij mooi weer verwijderd kan worden. Uw buurt en vrienden zullen jaloers opkijken wanneer u met deze Ferrari door hun straat komt rijden, helemaal met het dak eraf!

Overige mogelijkheden, naast in de Ferrari 328 rijden

Het zelf rijden in een Ferrari is een van de vele mogelijkheden die we bieden. Het is ook mogelijk om de auto in te zetten tijdens een bedrijfsfeest of relatiedag Een exclusieve sportwagen trekt altijd de aandacht, dus is het ook prima te gebruiken als marketing instrument bij uw bedrijf of op een beurs. En trouwen is toch de mooiste dag in uw leven, waarom niet in een Ferrari? De mogelijkheden hebben we op deze site op een rijtje staan.

Ferrari rijden cadeau?

Een origineel cadeau voor uw geliefde of net volwassen kind? Laat zijn of haar droom uitkomen door zelf te laten rijden in een Ferrari of Lamborghini. Het ultieme cadeau om nooit te vergeten!